Åsa Petersen

Queera Allan

27 oktober 2009

Jag som anstränger mig för att vara mest queer i Norrbotten (who do I think I’m foolin’). Jag har ingen chans mot den här mannen:

SafeRedirect

Nu känns det bra

Om min kära skiljer sig och jag inte får tag i en ny kvinna att gifta mig med, så känns det bra att man numera kan gifta sig med en man i kyrkan.

Allan

(Ur dagens Webbtyckt, Norrbottens-Kuriren)

2 kommentarer

  1. Ann säger:

    Ja, släng dig i väggen Åsa och dra nå´t gammalt över dig. Allan är min nya inspirationskälla, han har verkligen förstått vad det handlar om det här med homovigslar. Tänk att debatten har pågått i så många år utan att någon lyft Allans argument. Om han hade kommit till tals tidigare hade kyrkomötet kanske kunnat fatta beslutet för många år sedan. Jag menar, kyrkan har väl alltid stått upp för den den heterosexuelle mannens rättigheter, hur absurda rättigheter den heterosexuelle mannen än har tyckt sig ha.

  2. Åsa Petersen säger:

    Ann, du är helt enkelt klokast i världen.

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *