Åsa Petersen

Alexandras aha-upplevelse

10 november 2009

o1c0n9618yc9a70sozyljs7x5crfrwq

Läs Alexandra Pascalidous fina kolumn i Metro: Jan-Olov och Madeleine var samma person.

Inför sin föreläsning på Mångfaldsdagen i Luleå mejlade Alexandra med Röda Korsets Jan-Olov Madeleine Ågren. Hade ett fel smugit sig in i mejladressen? Eller var det ett äkta par med gemensam mejlbox? undrade Alexandra.

“När jag anländer till Luleås fina kulturhus blir jag omfamnad av en man med långt, färgat hår, målade ögonbryn och djupblå blick. ‘Vad ska man kalla dig då? Och vem är Madeleine?’ frågar jag. ‘Det är jag. I en och samma person’ svarar denna sköna själ med en självklarhet som får mig att skämmas.”

1 kommentar

  1. Underbara Åsa – hur har du hamnat i Luleå? Jag ska läsa bloggen noga för att finna svar men av någon märklig anledning tycker jag att du är modig. Djärv. Som om Luleå vore en annan planet. Stockholm saknar dig. Nu när jag funnit dig ska jag länka till din fina blogg. Många kalla men hjärtevarma kramar från hufvudstaden. alexandra

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *