Åsa Petersen

Visby Boyz – dambasketens stämningsförhöjare!

13 november 2009

Shit vad kul! Pernilla bjöd pappa och mig på basket ikväll. Luleå Basket mötte Visby Ladies och vann med 108-51. Jag tyckte jag var vågad när jag slog vad om 100-50, det var ju i själva verket en blygsam gissning. Lisa Ängefjord satte elva treor och noterades för 35 poäng. “Jag har då aldrig sett på maken!” som pappa sa.

Roligast på hela kvällen: På ena kortsidan satt en liten kille, kanske 10 bast, helt själv på läktaren. Säkert spelade hans mamma i Visby. Han hade en banderoll med texten:

Visby Boyz – dambasketens stämningsförhöjare!

Varje gång Luleå basket sköt mot korgen tjöt han i ett munspel, det lät som en felsignal i en frågesport: “BÄÄÄH”. Han gav inte upp ens när Luleå Basket gjorde sin hundrade poäng. Fatta vilken söt stämningsförhöjare!

På bilden nedan kan ni se honom som en liten prick bakom den svarta banderollen mitt på läktaren.

SafeRedirect

4 kommentarer

  1. Det var jag som satt bakom banderollen :) du gissade nästan rätt, 12 bast. Tack för publiceringen. Okej om jag kägger upp bilden på fejsan??

  2. Åsa Petersen säger:

    12 bast, det borde jag förstått. Självklart får du lägga upp bilden på Fejsan, bli gärna min vän där! Och tack för en god match. Nästa gång du kommer till Luleå bjuder jag på en läsk i pausen :)

  3. Pingback: Fanklubben, ensam men stark | Visby Ladies

  4. Vem av dom på fejsan är du?
    mejlalänk om du inte vill skriva här…

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *