Åsa Petersen

En middag att gå på

25 november 2009

Marcus.

Ikväll bjuder Barack Obama på galamiddag i Vita huset. Bland de 400 gästerna finns Indiens premiärminister Manmohan Singh och filmlegendaren Steven Spielberg. Den svenske New-York kocken Marcus Samuelsson lagar maten. Läs mer om honom här.

– Vad som är klassiskt ändras hela tiden, i dag är klassisk svensk snabbmat pizza och kebab. Men en dag är kanske couscous klassisk snabbmat även i Sverige. Allting är egentligen en blandkultur, det beror på när du börjar räkna tiden, säger Marcus Samuelsson till magasinet Fokus.

1 kommentar

  1. Linnéa säger:

    Åhhhh Marcus S……På hans Aquavit åt jag och min älskade familj min 50-årsmiddag. Så god mat, så bra servering och så bra sällskap!!!!!

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *