Åsa Petersen

Fina pappa på affären

14 november 2009

SafeRedirect

“TITTA ÅSA! Du kan få en banan!”

3 kommentarer

 1. Anna säger:

  Haha låter som min pappa det!
  Tog du dig en banan då? Du var ju i målsmans närvaro vilket det står att man måste vara. :) Hade varit roligt och testa för att se om de säger något om att det bara är för barn för då hade man ju bara kunnat peka på pappa och säga att man är hans barn.

 2. Åsa Petersen säger:

  Pappa tyckte ABSOLUT att jag skulle ta en banan.
  “Du är ju i målsmans sällskap! Tänk att jag är din målsman!” sa han.
  Jag replikerade: “Inte längre!”
  Som värsta fjortisen,

 3. Anna säger:

  Tycker du ska lyssna på din pappa nästa gång ;) Men visst är det lite roligt att ibland så går man in i sina gamla roller när man träffar familjen? Man kommer på sig själv med att reagera eller säga något som man gjorde när man var liten och blir lite förvänad och undrar vart de kom ifrån :)

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *