Åsa Petersen

Fortblogg

30 november 2009

Jag får en order från Magnus: Blogga. Fort.

Så det är väl bara att jag gör det. Ursäkta frånvaron. Jag har varit upptagen med livet.

Och så har jag köpt julklappar. Framförallt papper och snöre att slå in med. Jag vet allvarligt talat inte hur många meter jag har nu. Det kommer att bli värsta tomteverkstaden. Jag tycker att kärlek är att slå in en present riktigt fint. Inte för att jag är nån expert. Det blir ofta lite knöggligt men det är ju… personligt.

För övrigt är det blixthalka i Luleå. Det faller underkylt regn. Man ramlar på en gång man går ut genom dörren. Cyklarna och bilarna sladdar oroväckande vid järnvägsövergången. En trafixexpert på Norrbottensradion säger att man ska låta bli bilen om man inte verkligen behöver den. Kör försiktigt hörni! Jag blir så orolig att det ska hända nåt hemskt.

Vilken kul blogg. Skyll dig själv Magnus. Du bad om det.

Puss till alla fina läsare! Jag kommer snart tillbaka med nåt personligt/samhällsengagerat.

3 kommentarer

 1. Magnus säger:

  Gäsp :)

 2. Åsa Petersen säger:

  Gäsp kan du vara själv.

 3. E säger:

  Man behöver inte alltid skriva om viktiga saker. Ibland får man skriva kaviar-inlägg. :)

  Men jag tänkte på det där med paketinslagning. Jag hoppas att det inte är någon indikation på kärlek, för i såna fall är jag mycket kärare i Markus än vad han är i mig. MYCKET kärare.

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *