Åsa Petersen

En om dagen: Day 24 – something that makes you cry

23 december 2010

Saknad, så klart. Tung isande saknad. Men saken är att tårarna hjälper. För varje tår saknar jag lite mindre, tills saknaden har sköljts bort och ersatts av försoning. Det är så här det blev och allt blev till det bästa. Om hörnet väntar något finare och bättre.

Tårar är förlösande. Jag har över huvud taget svårt att se något dåligt med tårar. Kanske beror det på att min mamma och pappa har vågat visa oss barn sin gråt. Tårar hotar inte, tårar beror på känslorörelse och det är något bra. Den som inte känner har svårt att leva.

Jag gråter hellre av lycka än av sorg, frustration och ilska. Eller lycka, jag gråter inte av lycka. Jag gråter för att jag är berörd. Jag kan gråta när någon jag verkligen älskar rör i mig på ett sätt som jag verkligen har längtat efter.

Det är nog för länge sedan jag grät.

Om du vill komma hit och få mig att gråta är det helt okej. Jag kan torka dina tårar om du vill.

2 kommentarer

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *