Åsa Petersen

Hej där!

18 december 2010

Vilka är ni som läser egentligen? Presentera er gärna i kommentarsfältet. Jag är ju mitt inne i en månadslång monolog om mig själv här. Det kan lätt kännas lite ensamt.

Åsa

6 kommentarer

 1. andwal säger:

  Jag heter Anders och har ett rum i min lägenhet där sängen alltid är bäddad för att Åsa ska kunna komma på besök.

 2. Erica säger:

  Hej! Erica, mamma till Edwin (snart 3 år), lärare i svenska och engelska på ett yrkesprogram i Jönköping, litteraturälskare, har rosa som min absoluta favoritfärg och skulle inte kunna leva utan den… Och så är jag ju såklart gift med (har inte riktigt vant mig vid att säga det än…) din kusin Mattias. :) KRAM

 3. JonasA säger:

  Jonas, psykolog, ja du vet ju vem jag är. Har beundrat ditt temperament, ditt engagemang och din skönhet i så där en 20 år nu :) I och för sig bara via media de senaste 15 eller så. Fortsätter du bara vara du så är jag nöjd.

 4. Johan säger:

  Hej.

  Jag heter Johan och jag är på en annan sida jorden. Jag är kär & galen. Hos dig har jag skrivit ibland, för sällan kanske, för jag uppskattar alltid att läsa.

  Utom när du skriver ordet “kommentarsfält”, ty det är en styggelse och borde förbjudas tillsammans med matnyttigt, smakfullt och fredagsmys.

  Hejdå.

 5. E säger:

  Hej jag heter Elisabeth och jag är bloggoholist. Jag borde i detta nu plugga, men pressen och ångesten är inte tillräckligt hög för att jag ska bli effektiv ännu.

 6. Manuela säger:

  Hej, jag heter Manuela och jag är awesome – hihi – PUSS.

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *