Åsa Petersen

Det kallar jag service!

23 april 2011
Det här min nya mobil. Låt mig berätta historien om den. Vi som är kvar i stan gick all in i torsdags. Det var en underbar festkväll, men tyvärr blev min handväska stulen på Olivers (första gången jag var där). Anyway, vakterna gjorde verkligen allt för att hitta den så jag har inget att klaga på. På långfredagens morgon (eller snarare vid lunch) vaknade jag alltså upp utan mobil. Jag chattade med min vän Magnus Ekelund som fick ringa Jan Hansson, min mobiltelefonleverantör och en av Luleås legendariska affärsmän. Inom fem timmar hade jag en ny telefon levererad hem till min dörr, med mitt gamla nummer, färdig att använda. Observera att det var långfredag och att Jan Hansson egentligen skulle tillbringa den på landet. Det kallar jag service.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *