Åsa Petersen

Läget?

6 april 2011
Hej finingar! Det var länge sedan jag skrev här. Boklanseringen har tagit all min kraft – utöver det har jag en vanlig frilansverksamhet att sköta. Nu försöker jag att sova och skriva ikapp, det går så där. Reaktionerna på boken har varit helt underbara, tack! Reaktionerna på min kritik av Håkan Juholt har varit mer blandade, precis som det ska vara. Jag är orolig att socialdemokratin efter Mona Sahlin släpper sin normkritik och miljöpolitik. Det enda jag med säkerhet vet är att taket måste bli högre, inte lägre. Kritiken är Socialdemokraternas livsluft. Därför sticker jag ut näsan när det gäller t ex petningen av Maryam Yazdanfar. Annars är livet gott. Lite ensamt mitt i snurren kanske. Alla mina fina vänner och hela stora familjen till trots – det var länge sedan jag blev kysst. Åsa PS. Kolla in stressacnen och påsögonen på bilden. Ska gå och sova lite till nu. DS.

1 kommentar

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *