Åsa Petersen

Lockarna är fina i alla fall (de på höger sida har jag tvinnat för hand)

18 april 2011
Nu lägger jag ner jobbet för idag. Är rent sinnessjukt trött, som synes. På min näsa kan man se märken efter mina glasögon och om mina axlar hänger en filt. Jag borde bestämt befinna mig i sängen, inte framför datorn. I dag var Lina Norberg Juuso från NSD:s helgbilaga här och intervjuade Ann och mig om vår vänskap. Det var fint att sätta ord på kärleken. Tänk att jag har Ann, tänk att Ann har mig, för alltid. Det var första gången jag träffade Lina. Hon är lika trevlig som hon verkar. I morgondagens NSD kan man läsa min ledare om de främlingsfientligas enorma framgång i det finska valet. Finlands sak är svår. Tack och godnatt.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *