Åsa Petersen

Cape East, gud vad fint.

15 juni 2011
I dag var jag i Haparanda på ett seminarium om affärsmöjligheter och kompetensförsörjning i Barentsregionen. Bäst på hela dagen var Norrbottens landshövding Per-Ola Eriksson som vid frågan: ”Är det inte bara ryskor som kommer till Pajala för att gifta sig?” bröt in och röt ifrån: ”KVINNOR ÄR OCKSÅ MÄNNISKOR!”   Vi befann oss på Cape East. Jag tappade andan så vackert det var. Notera älven bakom poolen. Någon gång ska jag ge mig själv värsta lyxiga spabehandlingen där, inte bara jobba.   Snyggast på konferensen var regeringsrepresentanten Frank Nilsson, Maud Olofssons stabschef och min gamla vän.   Bilen jag åkte hem med ikväll hade fönster i taket. Längs E4:an var utsikten så här vacker.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *