Åsa Petersen

Sommarplågad

29 juni 2011
Det här ska tydligen vara årets sommarplåga: Om jag inte är så svartsjuk, inte håller dig så hårt. Om jag inte är så macho, men försvarar dig ändå. Om jag ljuger om min barndom, säger att den varit svår. Väcker modern i ditt hjärta, leker mamma pappa. Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram? Jag ser på Facebook att flera av mina vänner i Stockholm, företrädesvis i hbt-communityn, tycker att Eric Amarillo rockar. Att ligga-låten skulle vara härligt ironisk. Lyllos dem som kan tycka det, säger jag bara. De lever inte i den straigtha fylleraggsvärlden. De slipper när killar PÅ RIKT försöker ligga med tjejer på Eric Amarillos vis. Jag lovar att 95 procent av alla snubbar som sjunger med gör det på allvar, och tycker de är asheta under tiden. Jag vill inte ligga med dem. Det är väl därför jag ligger så sällan. Om jag ska ligga får det mycket hellre vara så här: Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu Du, håll ut Du vet att Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer Baby, jag tror jag är kär

1 kommentar

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *