Åsa Petersen

Frågestunden! Svaren!

21 juli 2011
Christer säger: Vilka fina skor du har! Vad är det för märke? Vilken plyschdress har du? Tack Christer! De röda skorna kommer från Tiamo, jag köpte dem i Gallerian för hundra år sen men använde dem aldrig. Hittade dem i en skokartong häromveckan och blev glad. Plyschdressen är en svart Juicy Coutore som jag köpte i New York våren 2008. Använder den jämt när jag är hemma, så nu börjar den bli lite lufsig av alla tvättar. Bjurre säger: Vilken är din favoritdrink? Vodka och grapejuice. En grogg helt i min smak! Observera att jag är ganska stolt över detta. Känner mig som en riktig man när jag säger nej till sliskiga drinkar och ber om sträva groggar istället. Malin säger: Om du hade en ledig dag, alltså inga förpliktelser eller måsten, hur spenderar du den på bästa sätt då? Nykär i sängen är ju en höjdare. Med mobilen avslagen. Martina säger: jag undrar hur lang du ar vilken choklad du tycker ar godast och om du nagonsin tanker komma till goteborg och halsa pa mig? Jag är 1,69 tror jag. Perfekt för att pussa dig! Jag tycker att Marabous Schweizernöt är klart godast, det har jag lärt mig av mormor. Mormor har även lärt mig att man ska vara noga med dem man tycker om. Så jag får skärpa mig och komma till Göteborg snart! Johan OA säger: Lunch? : ) Jag fikar hellre. Är så stressad på lunchen, tänker bara på jobbet. Men självklart :) Irene säger: Om du bara fick ha en frisyr i en hårfärg resten av livet, vilken skulle det bli? Långt och mellanblont och böljande. Tänk Carrie Bradshaw/Julia Roberts.Helst ska det vara ända ner till midjan. För detta krävs extensions. Karin säger: Äntligen, Åsa! Kan du svara mig vid vilken ålder det är lämpligt att klä sig i nylonknästrumpor till kjol? Jag har ångest över att tiden kanske börjar närma sig…:-) Jag har alltid nylonSTRUMPbyxor till kort kjol. Skulle inte stå ut med att visa benen annars (de är mitt stora komplex). Däremot skulle jag inte välja nylonKNÄstrumpor till kjol. Men kom ihåg att age is nothing but a number och smaken är som baken!

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *