Åsa Petersen

Gåtan om svenskheten löst

11 juli 2011
Det snackas mycket om vad svenskhet är. Jag har känt mig osäker i många år men fann idag svaret, se ovan. Sommar på macken! Vi hade i alla fall tur med vädret o s v. Min vän Magnus kommenterar: ”Man står där i sina kardborreskor med kepsen bakochfram och luggen ut genom hålet i kepsens baksida – och ville inte ha någonting men ville som ändå ha någonting för att det var så tråkigt i bilen på väg från Sundsvalls camping till Uppsalas. Serietidningarna hade man redan förbrukat från Jokkmokk till Piteå. Sin egen Tom & Jerry, lillebrors Bamse och storebrors Kalle Anka. Kunde ibland ha något musikmagasin som var något dyrare, som man köpt för egna pengar.”

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *