Åsa Petersen

Snodde en enkät från Stureplansbloggarna

7 juli 2011
Vad heter du? Åsa Anna Petersen. Vart bor du? Luleå C. Trivs du där? Ja. Brukar du läsa horoskop? Nej. Har du körkort? Nej. Har alltid extrajobbat istället för att övningsköra. Och i Stockholm behövde jag ju inget körkort. Nu för tiden blir jag runtskjutsad av dem som älskar mig. Äger du några Converseskor? Hade ett par krämvita men de blev brunfläckiga efter en Prideparad i ösregn. Så jag slängde dem. Favoritdjur? Hästars mular. Är en jävel på att rida. Vad spenderar du dina pengar på? Kläder, restaurangmat och rosévin. Senaste konserten? Robyn på Stadsfesten i Skellefteå. Sjukt bra Robyn, sjukt dålig publik. Festar du mycket? Det går upp och ner det där. Sprit, cider, vin eller öl? Vitt vin, rosévin och bubbel. Brukar du bli för full? Det har hänt. Antal kuddar i sängen? Två. Kan du baka bullar? Nej. Men min kompis P-A kan. Hans bullar ligger i min frys. Har du varit med i scouterna? Nej? Bläck eller blyerts? Bläck. McDonald’s eller Burger King? MAX din dummer! Är du allergiskt mot något? Gräs. Och så kliar det i gommen när jag äter körsbär. Äger du ett busskort? Ja fast det har inga pengar i sig. Dricker du blå, grön eller röd mjölk? I Norrbotten är mjölken gul (lätt), röd (mellan) och grön (standard). Jag pendlar mellan dem. Hur ser du ut idag? Håret i knut, glasögon, örhängen och halsband i guld, vit översajsad tee från American Apparel, svart långkjol från Frk, Clarkssandaler med hög kilklack. Har du haft sex idag? Nej. Nästa mål i ditt liv? Alltid att må bra. Vad såg du senast på tv? Hells Kitchen i en kvart. Hur svarar du i mobilen? Åsa, eller nåt nojsigt om jag älskar den som ringer. Vem ringde du senast? Magnus (i tisdags). Vad sa den du ringde? Att vi skulle fika men inte riktigt än. Antal timmar sömn inatt? Sju. Vad innehåller din favoritnattmacka? Hårdmacka med makrill i tomatsås. Bråkat med ditt husdjur: Hade en vandrande pinne när jag var liten. Den var inget att bråka med. Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej, drömmer bara orealistiska vardagsdrömmar. Är du ensam nu: Inte det minsta. Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Veronica Maggios festlåt från senaste skivan: ”Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min.” Vill du gifta dig: Ja. Vill du ha barn: Ibland. Ibland inte. Jag funderar på det. FAVORIT… Rum i huset: Garderoben. Typ av musik: Svenska balla brudar som Robyn och Veronica. Månad: December. Sten: Diamant? DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU… Gråtit: Nej. Köpt någonting: En middag på färjan till Ann och Elisa. Varit sjuk: Nej. Sjungit: Tror det, går ofta och trallar. Sagt “Jag Älskar Dig”: Ja. Velat säga till några att du älskar dem: Jo. Träffat nån ny person: Olika underbara murvlar på min nya arbetsplats NSD. Saknat någon: Nej. Eller ja. Jag har längtat men inte saknat. Kramat någon: Ja. SENASTE… Låt du hörde: Veronica Maggios Mitt hjärta blöder. Film du såg: Nån film med Jennifer Aniston man fick när man köpte Amelia. Den var pinsam, jag hade skämskudde. Börjar jag tappa känslan för romantiska komedier? Drink du köpte: Fick en jordgubbsdrink av en vän, den var fin. Sak du stal: Någons hjärta. Mat du åt: En Grand de Luxe från MAX med äppelskivor till. Gången du åt en korv: Åt Bullens hemma för några månader sedan. Har alltid älskat Bullens. Men den här gången både smakade och luktade det skit. Så nu äter jag inte korv längre. FÖRSTAFörsta bästa kompis: Ann. Fortfarande. Första inhandlade skiva: Carolas främling på kassettband. Första förälskelse: Anders Wendin. Första begravning: Min farfars. Första begravningsminne: Olof Palmes på tv. Första piercing/tatuering: Öronen räknas inte. Så jag håller inte på med sådant. Första fiende: Plågoandarna på mellanstadiet. SENASTE… Senaste människa du slog: Har inte slagit någon. Senaste stora bussresa: Till mormor i Piteå på påsken. Om sex mil räknas? Senaste dusch: Igår. Är alltså inte så fräsch idag. Senaste irritation: Missförstod Ann igår på Färjan. Senaste glass: Gillar inte glass så väldigt. Senaste skjortan du haft på dig: En cowboyskjorta på en 50-årsfest för 1,5 år sedan (bondetema).

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *