Åsa Petersen

Läget just nu

29 augusti 2011
När jag gjorde en ansiktsmatchning på nätet av den här bilden fick jag svaret att TIMOTHY DALTON är min dubbelgångare. BRUKAR DU KOMMA I TID: Man får inte ljuga i enkäter va? HAR DU BRA KONDITION: Man får inte ljuga i enkäter va? NÄR BLEV DU FOTAD SENAST: Idag på lunchen. Det blev en ful bild så den kommer inte att skickas in till internet. HUR KÄNNER DU DIG NU: Matt och resfebrig. Kanske matt på grund av resfebern. VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER: Röd, rosa och lila i alla möjliga nyanser. Eller, lavendel har jag ALDRIG. KAN DU LAGA MAT: Jag kan laga haloumi med pasta och pesto. Och så är jag skitbra på att hämta sushi och korka upp bubbel. Om jag är kär kan jag göra världens godaste äggröra, till frukost. VAD PLUGGAR DU: Ord för att vinna Wordfeud. BLIR DU BRA PÅ KORT: Det beror helt på humöret. Om jag är glad blir jag skitsnygg. Om jag är ledsen blir jag svullen. NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST: Senast i förra veckan när jag tänkte på livet. Man ska hellre leva sitt liv än problematisera det. VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET: Lite känsligt var det allt. HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR: Ja, den var mysig. Jag jobbade och ordfejdade och gjorde en liten bilsafari med en god vän. DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN: Iskall mjölk direkt från paketet. Det är helt sant. Men jag unnar mig inte det så ofta. ÄR DU NYTTIG: Jag är nyttig för samhällsekonomin. HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB: Jag har alltid haft jobb. ÄR DU BLYG: Nej. Jag älskar att charma och bli charmad. VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: Klockan åtta för att dricka morgonkaffe hos en söt affärsman. VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST? Wordfeud, för iPhone är en tv. VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL? Men sluta tjata. HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Jag kan bli full på ett glas vin, om jag är på det humöret. HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? En gång på gymnasiet. Jag hade druckit dåligt rödvin. ”Spy inte i Bengans bil!” ropade Bengans sons kompis. JAG SOVER: Så mycket det behövs. VAD SA DU SENAST? ”Hejdå Mira, sov gott” och pussade henne i pannan. Hon fyller ett år på onsdag och är mitt hjärtegull. VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS? Jag var på Stadsfesten i Skellefteå. Där spelade Robyn. Och på Musikens Makt i Luleå. Där spelade Jakob Hellman. VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN? Ann. VAD SKULLE DU BEHÖVA NU: En liten blund. HAR DU SNYGGA SKOR: Men nå sjukt snygga. De snyggaste står dock kvar i affären och väntar på mig. Acnes långskaftade Pistol. VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE: ”Hej Janne! Har du nå kaffe?” HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Ja. HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT: Den jag drömde om. HAR DU KÖRKORT: Nej. Jag bor ju för fanken i Luleå, här behövs inget körkort! Det är bara att ta tunnelbanan. ÄR DU ENSAM NU: Ja och nej. Det beror på hur man ser det. Jag kan ju ringa vem som helst. Fast lilla hjärtat känner sig lite ensamt ibland. VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA? Att sätta ner klackarna på Manhattan, Upper West Side, på torsdag eftermiddag amerikansk tid.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *