Åsa Petersen

Född fel

6 september 2011
Jag sitter mitt på Manhattan och hör Mattias Alkbergs nya skiva för första gången, från början till slut. Jag gråter ohejdat.

Om inga andra fick det bättre så varför skulle just du, med andra menar jag mig själv, ja jag kan erkänna det nu.

(Född fel, duett med Magnus Ekelund)

Matti är min vän. Han blev det när jag flyttade hem till Luleå. Magnus introducerade oss, tillsammans med bröderna Lars och Jonas Teglund. Men Matti hade kommit in i mitt liv flera år tidigare. Det var några mörka vintermånader 2008. Jag hade en svår tid, livet hade varit hårdhänt, så jag slickade såren i lägenheten på Södermalm. Jag skaffade min första blogg på MySpace, såg hela West Wing i ett svep och lyssnade oavbrutet på Mattis Ditt hjärta är en stjärna. Jag gick inte hemifrån utom för att jobba och handla. Det var en fin tid. Jag blev stark igen. Jag brukar tänka att Matti var med och räddade mig. Jag har till och med sagt det till honom: Vet du om att du har räddat mig? Med Anarkist kan han rädda hela världen.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *