Åsa Petersen

Några dagar i staden

24 september 2011
Mina bästisar, Hero och Naomi.   Claude Monet’s Water Lilies på MoMA. Det slår aldrig fel. Jag börjar gråta varje gång.   Detalj.   Ur Hannah Wilke’s självporträtt med tuggummisskulpturer. Så himla vacker hon är.   På shoppingtur i Soho. Pappa var paparazzi.   Mamma och pappa på Balthazar.   New York City Ballet. Metropolitan i bakgrunden.   Partyskor? Men tänker att det är roligare att ramla på grund av kanelen än på grund av skorna. Plus att jag inte vill vara pank forever. Plus att de är fula.   Titta vilka jag hittade på en takbar längs Lexington.   Äpplen på Wholefoods. Otrolig mataffär.   Grönsaker.   Pyttesmå rosor. Romantik i kubik.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *