Åsa Petersen

Ten Days in the City

19 september 2011
Sarah Burton för Alexander McQueen, Fashions Night Out.   Vackra David på The Standard.   Det är kväll och i Montauk har solen fallit i Atlanten.   David fyller 21 och blåser ut ljusen på sina cupcakes.   Hero, mitt fina sällskap i bilen på väg hem från Montauk.   Paris, Manhattan finaste biograf.   Arie väntar på att Rebirth, den otroliga dokumentären om helandet efter 9/11, ska börja.   Funderar på att adoptera en pippi. Den kan få sitta på min axel.   Mina kära Naomi & David.   Naturligtvis mötte jag ett brudfölje i Central Park. Vågade inte fota så nära.   Balthazar Bakery har världens bästa…   …kaffe.   Hollywood’s Hottest New Leading Man. Basta.   Frustration på asfalt. Broadway i Soho.   Strawberry Fields.   Guggenheim. Jag har dött och kommit till funkishimlen.   Bästa restaurangen i världen: La Esquina. Boka ett bord i källaren och frossa i mexikanskt. Fisken är bäst. Glöm inte margaritan för bövelen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *