Åsa Petersen

Fredagslistan

23 december 2011
Rikard Wolff var ett rött ljus i mörkret på Rival. Vad åt du till frukost? Eeh. En kopp automatkaffe på en skönhetssalong. Vad har fått dig att skratta idag? Är på väg att spöa Matti i wordfeud. Brukar vara svårt annars eftersom jag blir så starstruck av rockstjärnor. La PAJER när Matti minst anade. Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor, urtvättad tisha. Japp, troller också. Hur ser resten av dagen ut? Se ”Did you hear about the Morgans?” med Sarah Jessica Parker. För att hon är så jäkla snyggt klädd. Kanske ta bort gammalt nagellack. Inte glömma släcka ljusen innan jag somnar. Vad händer ikväll? Inte så mycket mer eftersom klockan är 01.33. Och på lördag? Men då är det ju julafton. Jag ska ge bort julklappar, älska Karl-Bertil och äta prinskorv med rödkål. Aldrig att jag ser Kalle Anka. Hoppas nån vill spela wordfeud med mig då. Och på söndag? Men då är det ju juldagen. Hans och Johannes kommer hit, vi ska äta pizza och dricka vin. Ja och sen ska vi gå ut. Eller gå ut och gå ut, hänga på Invit förmodligen. Vad är det roligaste som hänt dig den här veckan? Tisdag var en fin dag. Flög till Stockholm på jobb. Kära återseenden på planet. Åt middag med Storfamiljen på Wagamama. Sen gick Anders och jag och såg Rikard Wolffs och Kari Bremnes julkonsert på Rival. Och det absolut sämsta/tråkigaste? Domen mot de svenska journalisterna i Etiopien. ”Amnesty anser att Johan Persson och Martin Schibbye måste friges omedelbart och villkorslöst. Amnesty anser att Johan Persson och Martin Schibbye är samvetsfångar, åtalade på grund av deras legitima arbete.” Och vad gör Carl Bildt? Hur lyder dina senast tre inkomna sms? ”Kram till dig Åsa mitt i julstöket!” ”Söver Ella, ringer snart.” ”Middag halv sju? Kram” Vad dricker du i helgen? Julmust, Hallands fläder, glögg, rött vin, vitt vin, kaffe. VARANNAN VATTEN. Schyst att få den här frågan när det är julhelg. Bästa bakfylletips? Alltså, att inte bli full över huvud taget. Men om man nödvändigtvis måste: Iskall mjölk och väldigt goda vänner. — UPPDATERING KL 02.20: ”You lost against Matti”

1 kommentar

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *