Åsa Petersen

Shoppingguide till Luleå

12 december 2011
Tove på Vila. Nu är det dags för mig att hylla mina bästa smakråd och skönhetsfixare i Luleå. Man blir ju så lätt hemmablind och glömmer att tipsa om det som ligger närmast. Men så här ligger det till: MadeleneTwilfit är bäst på underkläder. ToveVila är bäst på överkläder. Damerna på Sko Söder känner jag inte, men de har snyggast skodon i stan. Det gäller att botanisera ordentligt. AnnKathrinArctic Trend kör med jämna mellanrum pop up store på olika adresser i stan. En hit varje gång, vare sig du söker trend eller vintage. SebastianSax & Maskin ger mig mitt drömhår, som jag knappt måste styla. Det tog många år att komma hit men nu är jag fullt nöjd. MarinaFresh Up gör stans bästa vaxningar, alla kategorier. AnnicaLyxx är en hejare på bryn och fransar. Fotvård gör jag hos MariaGossip. Herrkläder – OlovVitré! På Hanzéns damavdelning i nedre plan hittar jag favoriter, främst accessoarer, väskor och jackor/kappor. Therése Brun äger ingen affär men väl en reklambyrå. Hon är Luleås mesta fashionista och har bäst stilkoll i stan. Vilken tur att hon är min vän!

1 kommentar

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *