Åsa Petersen

Went to London, mate!

16 januari 2012
Min fina mamma fyllde 60 och hela familjen drog till London. Tyvärr har jag inga bilder på min yngsta bror Tomas och hans flickvän Lina, vet inte hur jag tänkte. Men de var också med och var fina, om någon undrar.   I Covent Garden lyste solen från himmel blå. Lycka för en norrlänning omsluten av mörker sedan tre månader tillbaka.   Kate Spade var himmelriket som vanligt. Hit smög pappa och jag tillbaka för att köpa en vacker födelsedagsväska till mamma.   Min danska pappa på Denmark Street.   Nytt Från Alexander McQueen på Bond Street.   Naturligtvis finns det även kinesiska tårtkonstnärer.   På fredagskvällen var det dags att fira mamma. Det gjorde vi på Theo Randall at The InterContinental. Min bror Erik och jag åkte i förväg med presenterna. Här sitter vi spända och uppklädda i baren och väntar.   Här skålar mamma och pappa i armkrok för sina 37 år tillsammans.   Lycklig mamma öppnar presenter.   Theo Randall’s personal ville också gratulera.   Min dröm är att någon gång bo i en stad där man kan köpa blommorna rakt på gatan.   Tre av Akram Zataari’s starka dokumentärporträtt på Tate Modern.   Postmodernism: Style and Subversion 1970-1990 är den bästa utställning jag sett. Avslutades med New Orders magnifika Bizarre Love Triangle, videon från 1986.   Pappa fikar på Victoria & Albert Museum. Mina bästa Londonköp? Jag ska inte hålla er (eller mig själv) på halster längre: Klänning från Karen Millen, väska från Smythson och träningsskor. UPPDATERING: Nu har jag hittat en bild på Tomas och Lina från London. Här åker de tuben till mammas födelsedagsmiddag tillsammans med pappa. Mamma fotade.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *