Åsa Petersen

Fotorapport

20 maj 2012
Bloggen har ramlat mellan stolarna. Här kommer ett fotosvep för att minnas allt fint som händer. Puss   Jag fick jämställdhetsstipendiet 2012 av Luleå Näringsliv AB.   På kvällen var det näringslivsgala. Här fixar Lisa Ekelund mitt smink. Håret gjorde Sebastian Wallon Evanne på Sax & Maskin. Klänningen från Maria Westerlind.   Mitt livs första guldregn!   Till bordet på galan hade jag finaste Jessica Hellman.   I onsdags var det äntligen dags. Releasefest för Magnus Ekelund & Stålets Det definitiva drevet. Mäktigaste Ståletspelningen forever.   I fredags: Mingel på Hemmagastronomi. Om jag ska dö, ska jag dö mätt på pilgrimsmusslor.   Igår: Vidunderlig Kristian Anttila på Acusticum i Piteå. ”Men jorden fortsätter driva i rymden och det är lika långt till stjärnorna här på Hisingen som på nedre Manhattan.”   Idag: fika med febrig Lisa Ekelund. Visst är hon fin.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *