Åsa Petersen

KD, varför är jag olämplig som förälder?

7 juni 2014
10402399_10152516772323223_562738864930473072_n Jag skulle vilja möta en kristdemokrat öga mot öga och diskutera varför jag är olämplig som förälder. Det är nämligen det KD hävdar när de försöker stoppa ensamstående kvinnors rätt att inseminera. Jag kommer inte att acceptera några argument som är principiella, som svepande handlar om hur en familj borde se ut. För KD vill stoppa just mig från att få barn och de bör kunna förklara varför om de vill inskränka just mina livsmöjligheter på det sättet. KD hävdar att en delad föräldraförsäkring är en inskränkning av familjens frihet. Well, vilken inskränkning av friheten är det inte då att försöka hindra mig från att över huvud taget bilda familj. KD borde ställas till svars för det. Varför är kvinnor som jag olämpliga som föräldrar?

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *