Åsa Petersen

250 nyktra dagar

9 oktober 2019
Idag har jag varit nykter i 250 dagar. Att livet kan förändras så på 250 dagar är det häftigaste jag varit med om. När jag tog mitt sista glas trodde jag att livet skulle fortsätta som innan, minus alkoholen. Så fel jag hade. Sedan dess har jag fått fler nya nära vänner än jag kunde drömma om. Och jag har slutit fred med mig själv – eller är åtminstone på väg. Jag vill, för första gången i livet, inte slippa mig själv. Jag försöker inte fly. När jag slutade dricka var jag så trött. Och skamsen och ENSAM. Jag var omgiven av människor som älskade mig men hemligheten alkoholen låg som en hinna mellan mig och dem. Jag hade nått min botten men förstod det inte. Jag trodde att livet skulle vara så. Och jag var så rädd, för jag visste att det bara skulle bli värre. Men det vände. Det blev bättre och det fortsätter att bli bättre. För att jag gav upp. Tack alla som hjälpte mig göra det, och som fortfarande hjälper mig. Jag är inte ensam längre. ❤️ Åsa

1 kommentar

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *