Åsa Petersen

Visby Boyz – dambasketens stämningsförhöjare!

13 november 2009

Shit vad kul! Pernilla bjöd pappa och mig på basket ikväll. Luleå Basket mötte Visby Ladies och vann med 108-51. Jag tyckte jag var vågad när jag slog vad om 100-50, det var ju i själva verket en blygsam gissning. Lisa Ängefjord satte elva treor och noterades för 35 poäng. ”Jag har då aldrig sett på maken!” som pappa sa.

Roligast på hela kvällen: På ena kortsidan satt en liten kille, kanske 10 bast, helt själv på läktaren. Säkert spelade hans mamma i Visby. Han hade en banderoll med texten:

Visby Boyz – dambasketens stämningsförhöjare!

Varje gång Luleå basket sköt mot korgen tjöt han i ett munspel, det lät som en felsignal i en frågesport: ”BÄÄÄH”. Han gav inte upp ens när Luleå Basket gjorde sin hundrade poäng. Fatta vilken söt stämningsförhöjare!

På bilden nedan kan ni se honom som en liten prick bakom den svarta banderollen mitt på läktaren.

SafeRedirect

4 kommentarer

  1. Pingback: Fanklubben, ensam men stark | Visby Ladies

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *