Åsa Petersen

Fortblogg

30 november 2009

Jag får en order från Magnus: Blogga. Fort.

Så det är väl bara att jag gör det. Ursäkta frånvaron. Jag har varit upptagen med livet.

Och så har jag köpt julklappar. Framförallt papper och snöre att slå in med. Jag vet allvarligt talat inte hur många meter jag har nu. Det kommer att bli värsta tomteverkstaden. Jag tycker att kärlek är att slå in en present riktigt fint. Inte för att jag är nån expert. Det blir ofta lite knöggligt men det är ju… personligt.

För övrigt är det blixthalka i Luleå. Det faller underkylt regn. Man ramlar på en gång man går ut genom dörren. Cyklarna och bilarna sladdar oroväckande vid järnvägsövergången. En trafixexpert på Norrbottensradion säger att man ska låta bli bilen om man inte verkligen behöver den. Kör försiktigt hörni! Jag blir så orolig att det ska hända nåt hemskt.

Vilken kul blogg. Skyll dig själv Magnus. Du bad om det.

Puss till alla fina läsare! Jag kommer snart tillbaka med nåt personligt/samhällsengagerat.

3 kommentarer

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *