Åsa Petersen

Har inte sett nåt så coolt på år och dar

25 november 2009
Tags ›
Jag slog vad om att jag inte skulle blogga om Kate Nash genast, för jag upplevde precis ett moment med henne på Youtube och jag ville, ordagrant citerat, ”ha henne för mig själv ett tag”. Det höll i… tio minuter. Varsågod, jag ger er Kate Nash! Jag hade ingen aning om att hon fanns innan ikväll, hittade henne via en duett med Billy Bragg. Men hon kan inte vara direkt okänd, bara den här videon har snart 11 miljoner visningar. Shit en sån fullträff. Vilken tjej! Vilken röst! Vilken video! Vilken skicklig text! My finger tips are holding onto the cracks in our foundation. För att inte tala om klänningarna, kjolarna, blusarna, SKORNA! Jag längtar till klänningssommaren. Jag har en ny stilikon. Hon heter Kate Nash och hon är underbar. Tack och god natt.

3 kommentarer

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *