Åsa Petersen

Kitty till Jokkmokk!

2 november 2009

15313

På fredag kommer Kitty Jutbring till Jokkmokk med sin frågelåda. Då är det musik- och berättarkväll för ungdomar på Café Gasskas. Arrangören Magnus Ekelund uppmanar besökarna att ställa frågor till Kitty:

”Det kan till exempel handla om kropp, sex, utseende, tv, radio, karriär, självförtroende, eller vad som helst!”

Jag älskar henne. Jag är inte ensam om att göra det. Folk blir varma om hjärtat av Kitty Jutbring. Hon måste vara Sveriges enda folkkära dokusåpakändis. Fast det är ju länge sedan nu, den där förfärliga våren hon satt i Big Brother-huset och grät. För att hon inte fick vara sig själv bland alla silikonbröst och sexpack. Vad jag led med henne.

För dagens fjortisar är Kitty Jutbring mer känd som programledare i radio och tv. Och som frispråkig krönikör i Aftonbladet. Var hon än kommer, spränger hon gränser för hur en människa och kvinna ska vara. Hon är lite som Grynet. Fast äldre, klokare och på riktigt.

Missa inte nystartade Mensbloggen. Eller hennes privata blogg, för den delen.

Alltså, jag tror jag är kär. Jag kanske åker till Jokkmokk på fredag.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *