Åsa Petersen

Lyrics of our lives?

23 november 2009
Tags ›
Min vän Oisín på Aftonbladet i är full färd med att lista historiens tio bästa textrader (i låtar alltså). Varje dag lägger han ut en ny textrad, med motivering, på Facebook. Jag försöker övertyga honom att välja något av Billy Bragg. Till exempel den strålande:

I don’t feel bad about letting you go / I just feel sad about letting you know

eller den magnifika:

Is there more to a seat in parliament / Than sitting on your arse

Det vill inte Oisín. Oklart varför. Han svarar bara ALDRIG! när jag tjatar om Billy. Vilka textrader tycker ni är historiens bästa? Jag erbjuder mig nu att göra en topplista av era förslag.

5 kommentarer

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *