Åsa Petersen

Mats & Mattias, konstnärer i Norrbotten

10 november 2009
Tags ›
Det här är briljant. Mats Wikströms sång och video Jag är en konstnär i Norrbotten.

 

Man kan ställa ut i Kalix eller Kvinnobiblioteket

Man kan ställa ut i Piteå eller bakom staketet

Det spelar ingen roll, det kommer 14 personer

Ingenting blir sålt, man får koka makaroner

Mats må vara ”en gammal gubbe som har blivit snäll”. Han är en fena på rockvideor ändå. Titta bara på Mattias Alkbergs Andra känner och Jag bara tänkte, liksom, att. De har Mats regisserat. Båda låtarna kommer från Mattias Alkbergs nya skiva Nerverna. Jag måste genast köpa den. Andra känner är det bästa jag hört av Mattias Alkberg, kanske det bästa jag hört över huvud taget, sedan MABD:s sista skiva Ditt hjärta är en stjärna. Den skivan räddade mig en gång. Jag lyssnade om och om igen, dag efter dag vecka efter vecka, tills jag mådde bra igen.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *