Åsa Petersen

Hej från skrivarlyan

5 december 2009

Vad händisch!? Jo, det ska jag tala om.

I veckan gick Filmkonvent ’09 av stapeln i Luleå. Flera hundra filmarbetare från hela landet möttes på Norrbottensteatern. Jag ska dokumentera arrangemanget. Så nu sitter jag i långa maratonpass långt in på nätterna och bringar ordning i tankar och anteckningar. Jag har huvudet fullt med film.

Två filmtips tar jag med mig från filmkonventet. Vi fick se så kallades teasers. Jag tror att jag kommer att älska Görel Cronas Dolores och Johan Brisingers Änglavakt. Vill se! Vill se! (För att travestera modebloggarnas Vill ha! Vill ha!)

Apropå modebloggare kan jag meddela att Ebba von Sydow har länkat till ett riktigt snygg klädesplagg igen. Kolla in den blå kappan. Helt underbar.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *