Åsa Petersen

Hej!

27 maj 2010

Det var längesen jag bloggade nåt här. Sedan sist har jag sagt upp mig på Aftonbladet. Min sista anställningsdag blir den 31 juli. Tjänstledigheten fortsätter fram till dess – fast jag ska jobba för Aftonbladet under Stockholm Pride. Det ska bli så roligt!

Jag vill tacka för många fina år i Stockholm och på Aftonbladet. Nu är det livet, kärleken och jobbet i Luleå som gäller. Jag har avslutat kursen i skapande svenska och frilansar på heltid, bland annat åt Aftonbladet och NSD.

Jag önskar att jag hade mer tid för tillfälliga skrivinfall i bloggform. Men just nu har jag fullt upp med annat. Tills bloggen kan få börja leva som en riktig blogg igen, tänker jag använda den som artikelarkiv. Här lägger jag alltså upp länkar till mina texter.

Det vore kul om ni hängde med mig, fina läsare!

Åsa

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *