Åsa Petersen

En om dagen: Day 04 – What you ate today

3 december 2010

Det började bra. Två mörka ostmackor med smörgåsgurka, ett ägg och två glas apelsinjuice på Stadshotellet i Piteå.

Det blev snabbt sämre. När de andra på Filmkonventet åt fläskkarré med potatis och grönsaker skrev jag texten ”Att lyckas i Hollywood - en checklista”. Fina Katja tjatade på mig att äta men utan framgång.

Sedan fastnade jag i ett samtal med en vän från förr. Så jag hann bara med en kopp kaffe och två små kardemummakakor innan hemresan till Luleå.

Innanför lägenhetsdörren ramlade jag ihop av trötthet. Talade i slow motion när folk ringde. Kunde inte hålla liv i en hel mening. Fick i mig några nävar salta solroskärnor som jag hittade i skafferiet.

Mot kvällen slog hungern till. Plötsligt satt jag i soffan med en stor skräphög framför mig. Kycklingburgare med pommes hämtat från Max.

Jag besparar er en bild på eländet.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *