Åsa Petersen

En om dagen: Day 18 – Your favorite birthday

17 december 2010

Jag borde så klart säga min 30-årsdag. Den festen var en veritabel kärleksbombning som jag kunde leva på i flera år.

Men genrepet, när jag fyllde 29, gick inte av för hackor. Vi hade möblerat om mina 35 kvadrat så att alla möbler stod utmed väggarna, förutom långbordet vi åt vid. Min vän Christian och min dåvarande pojkvän Göran hade lagat tapas hela dagen. Jag tror att vi hade uppåt 20 smårätter.

Göran var även en hejare på att blanda drinkar. Han hade gjort ett drinkschema för kvällen – den ena drinken starkare och mer komplicerad än den andra.

Resultatet blev att de första gästerna gick hem kl 04.30. Att volymkontrollen på min stereo aldrig återhämtade sig. Och att alkomätaren vi hade köpt som partypryl gick i spinn och pep okontrollerat. Ingen kunde få den att sluta.

Bilden ovan, på min kära Ullis och mig, är den enda av 40 bilder som är möjlig att publicera utan att väcka anstöt.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *