Åsa Petersen

En om dagen: Day 22 – Something that upsets you

21 december 2010

Jag blir galen när människor som står mig nära blir orättvist behandlade. Galen som i blodtörstig terrier.

Ja, inte så att jag river och bits och slåss. Men ni skulle höra min svada. Jag blir ilsken i mina vänners ställe och svär över deras angripare tills tungan är svart. Avfyrar långa tirader om vad ”den där människan” borde få höra.

Jag argumenterar och vrider och vänder och skäller tills mina orättvist behandlade vänner börjar försvara sina kombatanter: ”Men Åsa, hon kan faktiskt vara snäll också. Hon är inte alltid så där. Hon menar nog inte så illa egentligen.”

Mer än en gång har det hänt att mina vänner trott att jag skäller på dem, inte på den som behandlat dem illa.

Jag måste nog jobba lite på det här.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *