Åsa Petersen

En om dagen: Day 25 – A first

24 december 2010

Min första tanke var att skriva om första gången jag hade sex. Men om den upplevelsen vill jag inte säga mer än att jag var betydligt äldre och betydligt nöjdare än genomsnittet. Så jag skriver istället om den första julklappen jag öppnade i dag:

En köksvåg från mamma.

Jag blev så himla glad! Kanske inte av den anledning mamma hade tänkt sig.

I slutet av varje månad skickar jag alla mina fakturor, kvitton och kontoutdrag till min revisor. Det är alltid ett himla sjå, för jag vet aldrig hur många frimärken jag ska sätta på kuvertet för att det säkert ska komma fram.

Nu är det bara att jag väger brevet och kollar i portotabellen! Lätt som en plätt.

Mellan raderna i detta inlägg kan man gissa sig till mina bristande matlagningskunskaper. God jul!

1 kommentar

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *