Åsa Petersen

En om dagen: Day 30 – One last moment

29 december 2010

Det här var månaden då den sista sårskorpan från min ledsna sommar föll av. Jag kan inte minnas när jag mådde så här bra senast. Just då fick ni vara med mig, i 30 dagar under pretentiösa rubriker. Vilken tur!

Har ni lärt känna mig bättre? Då ska ni veta hur mycket bättre jag har lärt känna mig.

Jag tror att det är bra att skriva självutlämnande. Att ta ett steg utanför sig själv och försöka sammanfatta sin person. Omöjligt så klart, men själva försöket är nyttigt.

Efteråt tycker man bättre om sig själv. Så illa är jag ändå inte.

Så här på den sista En om dagen vill jag passa på att utlysa En om dagen – the sequal. Ge mig förslag på nya ämnen att skriva om! När ni har gett mig 30 bra rubriker (jag väljer enväldigt vilka) börjar vi helt enkelt om igen. Det blir som en skitlång frågestund.

Ta hand om er på nyårsnatten! Och glöm aldrig att det inte är nåt fel på den som är ensam, om ni måste fira själva.

1 kommentar

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *