Åsa Petersen

En kär vän

11 januari 2011

Jag fick ett riktigt brev från en kär vän, ett brev som är alldeles för fint för att svara på genast. Jag måste tänka och känna och välja ut orden med omsorg. Så länge kan jag inte låta bli att skvallra om något hon skrev:

Jag hatar badhus, de är äckliga och luktar konstigt och man får andras hår mellan tårna och dessutom så är det alltid för kallt överallt – i luften, i bastun, i vattnet! Din blogg är motsatsen till ett badhus. Jag älskar den, den luktar gott och är fin. Du tappar lagom med hår och inget fastnar mellan mina tår. Det är varmt överallt, tillräckligt för att man ska mjuka upp sina frusna leder. Därför går jag aldrig på badhus, och läser alltid din blogg.

Jag tror inte jag har fått en så vacker komplimang nånsin. Jag saknar dig Martina. Ditt bultande hjärta och ditt oslagbara driv. Hela stan saknar dig, ska du veta.

2 kommentarer

  1. Johan säger:

    En sån vän borde alla ha, minst en. Fin smittsam bild. Rolig också. För ditt hår har lagt sig så det ser ut som att du börjat suga in hela hennes kind i munnen. Kanske också ett sätt att ge och ta energi från varandra :)

  2. En kär väns vän säger:

    Men hörredu! Du är allt en snäll en. Tur att man har så snälla vänner som du som komplimerar en och har sig. Jag rodnar och blir glad som ett barn. Finis.

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *