Åsa Petersen

Fylleblogg

13 mars 2011
Eller, jag är inte så full egentligen. Men det här är tiden på lördagsnatten när man skriver fyllebloggar. Jag skulle testa singellivet ikväll. Jag tänkte att nu gör jag det. Det gick väl så där. Killen som sa ”Muumms!!” när jag gick förbi var inte nog snygg. Och han som försökte ragga upp mig när han egentligen skulle hämta ut sin jacka kunde jag inte ens prata med, så lätt ska det väl inte gå. Han sa ”Jag har tappat alla mina kompisar”. Jag svarade att jag också hade gjort det. Sedan fortsatte jag fippla med min mobil. Då gick han. Sen fick jag ett sms från en fin person. Men det kom efter kl 02 så det kunde jag inte ta på allvar. Senast kl 23, annars får det vara, eller hur? Jag gick till Statoil. Där blev jag medbjuden av en sötnos på efterfest. Men efterfester slutade jag gå på för 10-12 år sedan. Så nu sitter jag här med mina grillkorvar och min räksallad hemma i min soffa och konstaterar: Bättre lycka nästa gång. Den som vill rädda mig ur det här får gärna försöka.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *