Åsa Petersen

Min kvinnodag i bilder

8 mars 2011
Jag började med att skriva en krönika om min tonårsvurm för Eva Dahlgren. Kommer i NSD imorrn.   Fortsatte med att äta lunch med min kära vän Cina. Bilden är, som ni ser, från ett annat tillfälle i Cinas liv.   Sedan gick jag och lyssnade på Gudrun Schyman, som talade för flera hundra SKTF-medlemmar. Efter föreläsningen tryckte jag upp Gudrun mot denna plansch för att förklara min kärlek.   Vidare till Norrbottens-Teatern, där Ingela Lekfalks dokumentär ”Tjejer typ 12” hade premiär. Läs Matti Alkbergs strålande recension här.   Några av tjejerna i filmen. Numera är de typ 14, men fortfarande helt underbara. Förlåt att jag bara kan Lovisas namn, hon står längst till höger.   Vi avslutade på Bistro Norrland. Som sig bör bjöd jag Ingela på premiärmiddag. En av dagens många hjältinnor.   Min klänning, dagen till ära. Sov gott alla fina!

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *