Åsa Petersen

Mitt queera hjärta bankar hårt

23 mars 2011
Det var en underbar kväll i går, när vi äntligen hade boksläpp för Mitt queera hjärta på Kulturens Hus i Luleå. Så många okända och kända kära ansikten. Så fina frågor från Ingela Lekfalk. Och så sjukt bra musik med Magnus Ekelund och Matti Alkberg! Mió Evanne gav mig en den allra finaste presenten – han fotade boksläppet. Så nu tänkte jag inte skriva så mycket mer, utan låta bilderna tala. Även några av pappas foton finns med – han drog förstås fram iPhonen som den stolta far han är :) Här kan du läsa vad Norrbottens-Kuriren skrev om kvällen. Vi höll till i vackra Kulturens Hus foajé. Ingela intervjuade mig. Matti Alkberg sjöng så mitt hjärta brast. Sebastian Wallon Evanne och Eva Sandström var stiliga som alltid. Magnus Ekelund med den vackra rösten. Missa inte hans kommande duett med Jakob Hellman. Magnus och Matti på samma scen. Jag kunde inte bli lyckligare. Pappa fångade Mió mitt i fotograferandet. Min faster Irene och en annan fin bokläsare. Jag signerar bok till min farbror Ulric. Men i uppståendelsen råkar jag skriva morbror! Mina förläggare Peter Sundström och Peo Rask från Black Island Books. Och min fina mamma!

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *