Åsa Petersen

Sex and The City-Carrie gone bad

25 april 2011
Jag kan inte släppa greppet om den här helgen. Har inte haft så roligt på år och dar. Det är inte mycket som lämpar sig för skrift men om ni vill ha några ledtrådar, läs Magnus Ekelund. Han kallar mig ”Sex and the City Carrie gone bad”. Jag bär epitetet med den äran. Några saker jag gjorde: * Pratade med en jättestor man. Så stor att jag var tvungen att säga det medan jag blickade upp mot honom någonstans i taket: ”Jag har aldrig pratat med en så stor man förut.” * Fick en ny vän som utmanar mig på alla sätt och vis. * Åkte till mormor i Piteå och åt påskmiddag. Gav henne skära tulpaner. Tyckte om henne så hjärtat hoppade ur kroppen. På bussen hem glömde jag min plånbok. Den fick jag snabbt tillbaka av busschauffören vars kompis hittade mig på Facebook. Underbara människor! * Firade påsk med finfina Ann, Patrik, Alma, Samuel och Jonte. Gav alla barnen påskägg. Fast Jonte räknas knappast som barn längre. Nu är han 18 år, lång och ståtlig och spelar i IFK. Anyway, Ann och jag tittade på allehanda tv-program, bra och dåliga. Såg E-Type i urtöntiga NittiLeaks och mindes min 90-talskärlek till honom. E-Type ska jag blogga om en annan gång. * Hängde med den snyggaste tjejen i stan, Lisa. Hon såg ut som något slags underbar påskhippie, konstaterade Magnus: Så här såg jag ut vid midnatt på annandagen, hemkommen efter en timmes besök på Olivers. Fortfarande spiknykter, med insikten att jag hellre ville sova än festa för att avsluta helgen på topp: Vi ses i vardagen alla fina! Den blir nog också rolig.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *