Åsa Petersen

Från olycklig kärlek till lycklig

18 maj 2011
Jag har varit hjärtekrossad sedan jag kom hem från New York. Full av ny energi trodde jag inte att det skulle bli några problem att landa i Luleå. Men se det blev det. Jag träffade alla jag längtat efter, gick längs Storgatan i solen och kände ändå bara: ”Jaha. Är det här allt?” Jag tänkte det går över. Jag är bara jetlaggad. Men icke. Mitt hjärta var kvar på andra sidan Atlanten, eller snarare splittrat över två världsdelar. Inget bus i världen kunde göra mig gladare. Jag förstod så sakteliga att det var dags att utmana livet lite. Så jag gjorde det. Bokade en ny flygbiljett till New York. Den här gången åker jag över i fyra veckor, hela september. För att jobba, umgås och hänga runt. Tre vackra sommarmånader i Luleå kvar tills dess. Sämre kan man ha det.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *