Åsa Petersen

New York dag 1-3

5 maj 2011
Framme i Pers lägenhet på våning 48. Fatta morgonutsikten.   Påminnelse om mors dag på söndag. Pay her back. No really. Pay her back.   Saks’ skyltfönster. Något för näringslivsgalan i Luleå den 13 maj?   Brunch med Christan och Emma på The National. Fatta fina de är.   Trump Tower. Här behöver man nog födelseattest för att komma in.   Tiffany’s skyltfönster. En hjärter kung, en post it: ”You have my heart” och en diamantring. Tänkte att jag står här tills nån fattar hinten och friar.   Om ingen nappar utanför Tiffanys ställer jag mig här istället.   Lovely Elaine and Naomi at Rosa Mexicano. We had the greatest guacamole ever, prepared by the table.   Maria Kowroski dansade till Stravinsky på New York City Ballet, Lincoln Center. Koreografi Balanchine. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med dessa ben! De tar aldrig slut.   New York City Ballet är designad som en juvelask. Man får absolut inte fota. Jag slängde upp telefonen ändå och fick med kronjuvelen/lampan.   Oh. I think I died and gone to Fitting Room Heaven. Tyvärr är en Dagmar-kofta dyr även här.   Väntar på hjälp i Fitting Room Heaven.   Där är hon ju, Chrysler, lika vacker som alltid.   Väntar på min gäst på Aquavit. Jättenervös men sen gick det jättebra. Nån gång får ni läsa om det.  
Hon är alltid med mig, Chrysler. Ändå sen jag kunde se henne från min sjuksäng på NYU Medical Center för exakt tre år sedan.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *