Åsa Petersen

Jobba jobba blogga

22 juni 2011
Jag tror att jag är sjuk. Det är jag inte, jag är bara ledig flera dagar i streck. Då tar tröttheten ut sin rätt. Som frilansskribent har jag två arbetstoppar: veckorna innan jul och veckorna innan midsommar. Nu är vårens sista stora deadline passerad och jag kan andas ut. Inte konstigt att jag går runt på lite skakiga ben. Fick ett jobberbjudande idag som ger mig fjärilar i magen. I ärlighetens namn visste jag att frågan skulle komma och undvek den i några dagar, för att den är så maffig att ta ställning till. Men inte kom jag undan, nu sitter jag här med ett konkret erbjudande i famnen. Jag får tänka på det imorgon. Ikväll vill jag vara med mina vänner. Göra mig fin och dricka lite vin, kanske gå en sväng på någon lokal. Det här är min lediga dag och den måste jag försvara.

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *