Åsa Petersen

Sommarplågad

29 juni 2011

Det här ska tydligen vara årets sommarplåga:

Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så macho,
men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår.
Väcker modern i ditt hjärta,
leker mamma pappa.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

Jag ser på Facebook att flera av mina vänner i Stockholm, företrädesvis i hbt-communityn, tycker att Eric Amarillo rockar. Att ligga-låten skulle vara härligt ironisk. Lyllos dem som kan tycka det, säger jag bara. De lever inte i den straigtha fylleraggsvärlden. De slipper när killar PÅ RIKT försöker ligga med tjejer på Eric Amarillos vis. Jag lovar att 95 procent av alla snubbar som sjunger med gör det på allvar, och tycker de är asheta under tiden.

Jag vill inte ligga med dem. Det är väl därför jag ligger så sällan. Om jag ska ligga får det mycket hellre vara så här:

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut
Du vet att
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

1 kommentar

  1. Li säger:

    Nu är jag ju inte singel, och slipper allt vad krograggande heter, men jag håller med dig. Tusen gånger hellre the Maggio way! :)

Skriv en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *