Åsa Petersen

Ms Deejay

18 augusti 2011
Missa inte detta! På lördag är det Musikens Makt och imorrn kväll håller Klubb Beatnik förfest på Roya. Som den stjärn-dj jag är flygs jag in för att spisa dator. Räkna med att höra mina låtar strax före midnatt, om planet från Arlanda är i tid. Vad vill ni dansa till, folks? Jag tänkte köra Robyn, Erasure och Abba. Toppat med min favoritdänga, den evighetslånga mixen mellan Tainted Love och Where Did Our Love Go. Självklart får man önska låtar! Men bara här i bloggen. Låtlistan sätts fredag förmiddag och sen finns det ingen återvändo. Om någon undrar om jag blivit inkvoterad för att rädda denna snoppsoppa är svaret JA. Jag har inget problem med att bli inkvoterad över huvud taget eftersom jag ändå är bäst.

2 kommentarer

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *