Åsa Petersen

Spekuleringar

11 augusti 2011
Min vän Magnus är här. Jag har lagat middag åt honom. Nu står jag och diskar medan han spelar tv-spel på sin iPhone. Åsa: Jag slår vad om att du läser mina ledare och sitter och analyserar dem på samma språk som jag. Men det vill du inte låtsas om. Magnus: Ibland har du lite väl mycket tunnelseende i dina texter. Åsa: Hur menar du nu? Magnus: Jag märker nog vad du gör. Försöker störta den riktiga socialdemokratin med dina HBTQ-grejer. Åsa: Haha. Magnus: Men sanningen är tyvärr att socialdemokratins opinionssiffror har gått upp sedan han tog över efter henne. Det säger en del om framåtandan i folkhemmet. Åsa: Du ser, du är ju en politisk kommentator. Magnus: Men, kan man inte få koppla av från tv-spelandet med lite politik. (Jag har snott bilden på Magnus från internet)

Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *